Nejnovější recenze ze sekce Barvy na dřevo
- Velmi dobrá práce s křídovou barvou, výborné krytí -nízká spotřeba. Jsem nadmíru spokojený. Historický skleníček jako nový.
Velmi dobrá zkušenost ...
Uvedená barva je velmi kvalitní.
Natíral jsem chatu už vícekrát, ale tato barva je s použitých nejlepší, i když cena je poněkud vyšší. Ovšem jak se říká za málo peněz málo muziky.
Vyplatí se přidat a mít kvalitné barvu.
Dobře se sní pracuje.
Jen roky ukážou kvalitu.
+ přijemný odstín dobře kryje
- Funguje
- Kryje po dvou vrstvách
- Barva je béžovo šedá,na světle šedou jsem musela dotónovat černou.Doporučuji váleček Flock
Výborně se s barvou pracuje. Je kvalitní.
- Kvalita
- Trvanlivost
- Odolnost voči poveternostným podmienkam
Krásná barva, pěkně se s ní pracuje, výborně kryje.
Barvu jsme již vyzkoušeli na dřevěné fasádě před dvěma roky. Protože jsme s kvalitou nátěru spokojeni, další část bude opět natřena stejnou barvou. Barva, nebo spíš lazura po zimě ani po vedrech nemění odstín, zůstává trvale lesklá, neotíra se a vypadá pořád jako chvíli po nátěru.
Kvalitní lazura s dlouhou životností.
- Nesteka
- Drahé redidlo v 40
Barva je super.
- koupili jsme to na okna, protože doma máme "eurookna", která drží bez problémů že 15 let a firma, co je vyráběla, nám řekla, že to natírala tímhle. Natřeli jsme s tím tedy okna na chalupě a zdá se to cajk. Je tixotropní, takže se pěkně rozlije.
Nedá se koupit všude, vlastně se dá koupit jen online u JIPA, což sice funguje na pohodu, ale kdybych si to mohl koupit někde v okolí v Barvy-laky, nebo ještě lépe v Hornbachu, asi by to bylo jednodušší, neplatil bych poštovné za dodela drahý FOFR
zatím jsem nezkusila
zatím jsem nezkusila
- Dobře se mi s barvou pracuje
- kryje již první nátěr (já stejnak dávám dva)
- dobře drží
- přijatelná cena
- lepší použít ještě vosk
Mám tuto barvu velmi oblíbenou. Dobře se mi s ní pracuje, má hezký odstín, kryje po prvním nátěru, lepší poté navoskovat. Nezapáchá, vše lze vyčistit ve vodě.
Rust-Oleum Barva na nábytek křídový mat 0,75 l China Rose
Přidáno: 23. července 2023
(naposledy upraveno 31. července 2023)
Zakoupeno v Lakmarket
- Velké krytí i tmavých povrchů
- opravdu drží i na zdech a moc pěkně
- Výborná vzhledem k tomu, že se nemusí použít základní barva
Zobrazuji 61 - 80 ze 321 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...17 Další »