Nejnovější recenze ze sekce Barvy na dřevo
- zadny zapach
- odstin neni, co jsem si predstavovala
- neni dostatecne kryci, chce to poradne 3 vstvy
- Dobře se nanáší - je hustá, nekape.
- Skvěle kryje - koupila jsem si světlou barvu, kterou jsem chtěla přetřít tmavě hnědé (skoro černé) šuplíky, tak jsem se trochu bála. Ale nakonec jsem byla mile překvapená, kryje skvěle a stačily jen 2 nátěry (klasika).
- Snadno se s ní pracuje. Jsem naprostý amatér, toto bylo moje první přetírání nábytku a byla jsem překvapená, jak snadno to šlo.
- Natírala jsem světlé a tmavé šuplíky stejnou barvou, u obou dva nátěry, a výsledek je zcela totožný. Což je super, pokud chcete sjednotit barvu různobarevných věcí, tato barva kryje perfektně a výsledný odstín je stejný, bez ohledu na původní barvu podkladu.
- V reálu mi barva "Chicago Grey" přijde o trošku světlejší, než na fotkách.
Naprostá spokojenost, mohu jen doporučit.
- Kvalitní barva na dřevo. Dlouhá životnost.
- dobře kreje
- Výborné
- Vypadá to skvěle
- Perfektní barva s dlouhou výdrží.
Barvu používáme mnoho let na nátěry a to nejen v bílé, ale i v zelené. Perfektně drží a nemění odstín ani po letech. Práce s barvou je velmi jednoduchá, krytí velmi dobré. V pořádně zavřené plechovce vydrží bezproblémů i několik let.
Žádnou fasádní barvu jsem si neobjednal ani mi nebyla dodána. Zřejmě nějaký omyl.
- Výsledek pěkný lesk
- Dobře se s ní pracuje
Kvalitní produkt
- Skvěle vypadá, plot po 3 letech stále jako nový
Dobře se roztírá, určitě dva nátěry
nevím,zatím jsem nepoužila
- Slvelé nanášeni
+++
Objednávám již po několikáté
Velmi kvalitní barva na přírodní bázi, která se dobře zpracovává a vydrží.
velmi dobře schne, bez zápachu, skvěle kryje
skvěle kryje, rychle schne, doporučuji
- 125 ml-i tak mi po akci ještě půlka zbyla
- opravdu rychleschnoucí, v řádu minut/sekund
- dobrá textura
- krycí na 1. natření
- matná
- neotírá se
- pěkný odstín
Jsem s touto barvou moc spokojená a určitě až budu natírat další nábytek tak budu zase volit tuto značku. Natírala jsem surové dřevo, bez odmašťování či jiné předpřípravy.
Vodou jde barva výborně dolů, nebude to barva vhodná do vlhkého prostředí.
Zobrazuji 161 - 180 ze 321 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...17 Další »